Monday, 4 June 2012

♥ Park Ji Sung~Running Man♥


w.b.t
SELAMAT SEJAHTERA + ANNYONG !!!

Ke hadapan sahabat-sahabat blog yang saya hormati, Sudah lama tidak saya update blog ni..
Actually dah tak tau nak post apa... Tapi pada malam yang sangat indah ciptaan ALLAH ini saya nak memperkenalkan Boyfriend baru saya (hehe jangan jeles tau) Park Ji Sung   Park Ji Sung
 Park Ji Sung   Go.Go. hehe itulah nama boyfriend baru saya.. Okey kalau nak cakap dia ni hensem tak dela hensem sangat kan (bukan nak fitnah tapi kenyataan) ramai lagi jejaka melayu yang kat luar sana yang hensem-hensem, tapi jejaka korea jugak la pilihan saya... haish nak buat macam mana terpikat dengan kehebatan Park Ji Sung main bola, itu la yang syiokk habis kat dia tu..
Lagi satu baru-baru ni my Captain Park ada datang kat Running Man tau..Ermm episod 95..96..97.. Ala Running Man tu Variety Show yang tengah HOT  kat Korea sekarang ni... (saya pun kalau tak tengok Running Man memang tak sah, syiookk gilo)  Saya kenal Park Ji Sung ni pon sebenarnya dari Running Man la.. hehe.. Kalau tak follow Running Man sampai ke hari ini saya tak kenal
Park Ji Sung.. Walau apa pun my Park Ji Sung tetap hensem di dalam hati saya okey
(malu) hehe... Ok Ok dah dah..sekarang ni tengok gambar dia kat bawah ni..

  

























                       









Huhuhu OkeyOkey saya faham anda dah bosan kan tengok gambar-gambar ni.. semua ada
Park Ji Sung kan.. haiyakk.. Jangan pengsan dulu.. Dah nak habis ni.. Hermm lagi satu Dalam Running Man episod 96 & 97, selain Park Ji Sung, IU pun ada jugak dalam tu.. Hah sebab tu la gambar IU ada kat atas ni... Nak tahu kawan baik Park Ji Sung siapa? Patrice Evra' ialah kawan baik dia.. Kenal tak??  Tak kenal pon tak ape...Hehe sekarang u all dah kenal kan my Boyfriend
(Park Ji Sung) please jangan ganggu dia okey.. dia saya yang punya.. (Jangan marah, main-main je) Ouh lagi satu bagi siapa-siapa yang nak tengok RM ni..boleh download kat Kshownow..ISUBS ada tapi my abang kata ISUBS slalunya lambat sikit,. Astro pun ada kan..I download kat Kshownow je, malas nak tunggu kat astro.. huhu.. Kalau orang yang tengah berdating dengan Running Man ni gelak sorang-sorang, korang jangan pelik la sebab Running Man ni asyik nak bagi kami (orang yang selalu dating dengan Running Man) gelak je.. hehe

Berangan tidak memerlukan bayaran...so apa salahnya kalau sekali-sekala kita berangan ye dak
* Tapi jangan amalkan selalu tau..tak mau. tak mau..

#Saya suka kan keamanan & tidak suka peperangan#
~Peace No War~

( Hahaha ada kaitan ke ayat kat atas ni  )






Komen Anda Sangat Dihargai. TQ

2 comments:

Cik Sara said...

Wahhhh... minat sungguh tu!.. eheh

Coretan Aiskrim Cawan said...

Huhu..yup..minat gilo..-‿-